Прикључи се…

Драги Горњокаменичани,

Потребна је помоћ око уређивања сајта (за све оне који имају искуства у веб дизајну), а сви други могу да помогну слањем фотографија са мотивима села или текстовима везаним за село, како би обогатили веб страницу и учинили је још лепшом. Потребни су нам и људи који имају искуства у изради грбова, или бар имају контакте са људима који се баве хералдиком, како би смо израдили грб нашег села и постали препознатљиви и по томе широј јавности.

Пре годину дана је почео са радом сајт  Горња Каменица који је део пројкета удружења „Преображај“ Горња Каменица. Сајт има за циљ промоцију локалитета села и његових природних лепота. Сајт је замишљен тако да буде виртуелно место окупљања људи који имају жељу да помогну развоју села, да представи и промовише наш крај и  Горњу Каменицу свим другим људима,  али и да буде извор инфоримисања о пројектима и новинама које се тичу села. 

Сајт је још увек у фази израде  и унапред се извињавамо на евентуалним прекидима у раду због надоградње сајта, као и на још увек недовршеним секцијама на сајту.

Позив је упућен и свима онима који желе да објаве своје ауторске текстове и радове у вези са Горњом Каменицом, или сматрају да на било који други начин могу да допринесу бољој функционалности сајта својим предлозима, саветима и сугестијама. Посебно су нам драгоцене фотогрофије и документа старијег датума.

На контакт страни сајта можете нам писати о свему овоме што смо горе поменули, или слати на е-маил info@gornjakamenica.rs 

Пратите и нашу фејсбук страницу Удружење Преображај Горња Каменица и будите у току са свим важним догађајима. Лајкујте страницу и делите је даље како би што више људи чуло за нас.

Дајте своју подршку пројекту и помозите нашој Каменици!

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *