Почео је са радом сајт www.gornjakamenica.rs

Драги Горњокаменичани,

Почео је са радом веб сајт Горња Каменица који је део пројкета удружења „Преображај“ Горња Каменица. Сајт има за циљ промоцију локалитета села и његових природних лепота. Сајт је замишљен тако да буде виртуелно место окупљања људи који имају жељу да помогну развоју села, да представи и промовише наш крај и  Горњу Каменицу свим другим људима,  али и да буде извор инфоримисања о пројектима и новинама које се тичу села. 

Сајт је још увек у фази израде  и унапред се извињавамо на евентуалним прекидима у раду због надоградње сајта, као и на још увек недовршеним секцијама на сајту.

Потребна је помоћ око уређивања сајта (за све оне који имају искуства у веб дизајну), а сви други могу да помогну слањем фотографија са мотивима села или текстовима везаним за село, како би обогатили веб страницу и учинили је још лепшом. Потребни су нам и људи који имају искуства у изради грбова, или бар имају контакте са људима који се баве хералдиком, како би смо израдили грб нашег села и постали препознатљиви и по томе широј јавности.

Позив је упућен и свима онима који желе да објаве своје ауторске текстове и радове у вези са Горњом Каменицом, или сматрају да на било који други начин могу да допринесу бољој функционалности сајта својим предлозима, саветима и сугестијама. Посебно су нам драгоцене фотогрофије и документа старијег датума.

На контакт страни сајта можете нам писати о свему овоме што смо горе поменули, или слати на е-маил info@gornjakamenica.rs 

Пратите и нашу фејсбук страницу Удружење Преображај Горња Каменица и будите у току са свим важним догађајима. Лајкујте страницу и делите је даље како би што више људи чуло за нас.

Дајте своју подршку пројекту и помозите нашој Каменици!

 

Поделите или лајкујте:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *